Dividino Your Value Added Distributor
  1. Home
  2. Over ons

Over ons


Dividino Group is een ambitieuze importeur en distributeur van innovatieve producten met goede marge, waaronder smartphones en accessoires. Met kantoren in Rotterdam (Nederland) en Charleroi (België) kent Dividino Group BV als geen ander de lokale markt en behoeften en adviseert en begeleidt afnemers optimaal. Dividino Group kenmerkt zich door directe communicatie, flexibiliteit, uitstekende service- en garantievoorwaarden. 


Dividino Group BV is exclusief importeur en distributeur van mobiele telefoons en accessoires van de merken PanzerGlass, General Mobile en Secundoo. Vanuit onze kantoren bedienen wij de Benelux markt met mooie kwaliteitsproducten voor retailers, e-tailers en zakelijke dealers.


Missie

Het is onze missie om de wederverkoper te helpen met het maken van gezonde marges op zorgeloze kwaliteitsproducten met veel specificaties voor scherpe prijzen in de constant veranderende mobiele telefonie markt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website.